Λακ μαλλιών μπαμπού ΒΙΟ (για δημιουργικά χτενίσματα με πιστολάκι)

Λακ μαλλιών μπαμπού ΒΙΟ (για δημιουργικά χτενίσματα με πιστολάκι)Με δυναμωτικό εκχύλισμα μπαμπού, δημιουργήθηκε ειδικά για δημιουργικό styling με πιστολάκι. Φυσικά συστατικά που ενισχύουν τη δομή χαρίζουν στα μαλλιά σας όγκο που διαρκεί, ευλύγιστο κράτημα, και προστασία από πιθανή ζημιά λόγω υπερβολικής θέρμανσης. Τα μαλλιά σας είναι και φαίνονται πιο γεμάτα, πιο υγιή, πιο ζωντανά. Χρήση: ψεκάστε σε λουσμένα μαλλιά αφού τα σκουπίσετε απαλά με μια πετσέτα, χτενίστε τα και χρησιμοποιείστε το πιστολάκι όπως συνήθως.

Συσκευασία: 150ml

0

Απαλή υγιεινή και φροντίδα

Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από τα υγιή, λαμπερά μαλλιά. Η σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών LOGONA χαρίζει στα μαλλιά και στο δέρμα του κεφαλιού όλα όσα χρειάζονται για να διατηρήσουν τη φυσική τους ομορφιά.

Κάθε τύπος μαλλιών χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Είτε πρόκειται για λεπτά ή ταλαιπωρημένα, λιπαρά, άτονα ή με πιτυρίδα, το νέο πρόγραμμα μαλλιών με σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης LOGONA σας βοηθά να αποκτήσετε την υγιή ισορροπία των μαλλιών σας και του δέρματος του κεφαλιού.