Σαπούνι γλυκερίνης

Το σαπούνι γλυκερίνης καθαρίζει το δέρμα χωρίς να ξηραίνει, με μια ήπια σύνθεση χωρίς άρωμα. Δεν περιέχει EDTA ή επιθετικά αντιβακτηριακά συστατικά.

Συσκευασία: 100 γρ

0

 

 

Απαλή περιποίηση για ευαίσθητες επιδερμίδες

Εκτεθειμένη σε περιβαλλοντικές αλλαγές, άγχος και μη κατάλληλη φροντίδα, η πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα αντιδρά αρνητικά εμφανίζοντας ερεθισμούς, κηλίδες , ή κοκκινίλες και δίνοντας την αίσθηση έντονης ξηρότητας. Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εμφάνισης αλλεργικής ή αρνητικής αντίδρασης, η πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα απαιτεί ένα ικανό και ισορροπημένο πρόγραμμα υγιεινής και περιποίησης.

Η σειρά FREE της LOGONA χαρίζει τη φροντίδα που χρειάζεται. Περιέχει μόνο ήπια φυσικά συστατικά που βοηθούν την ευαίσθητη επιδερμίδα να ισορροπήσει. Προστατεύουν και ενισχύουν την όξινη ασπίδα της, που είναι η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι σε κάθε αρνητική εξωτερική επιρροή.

Εκτενείς δερματολογικές δοκιμές συνοδεύουν κάθε βήμα ανάπτυξης των προϊόντων της σειράς FREE. Κάθε προϊόν φέρει τη σφραγίδα της DAAB (Deutschen Allergie und Asthmabund) (Οργανισμός Αλλεργιών & Άσθματος Γερμανίας).

Τα προϊόντα FREE της LOGONA συμμορφώνονται πλήρως με τα αυστηρότερα κριτήρια της BDIH για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα και φέρουν τη σφραγίδα BDIH.

  • Δοκιμασμένα και εγκεκριμένα από τον Οργανισμό Αλλεργιών & Άσθματος Γερμανίας (DAAB)
  • Δερματολογικά ελεγχμένα
  • Χωρίς συνθετικά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά
  • Χωρίς πετροχημικά προϊόντα
  • Πιστοποιημένα για τη φυσική τους σύνθεση από την BDIH.