Σαμπουάν με τσουκνίδα ΒΙΟ (για καθημερινή χρήση)

Σαμπουάν με τσουκνίδα ΒΙΟ (για καθημερινή χρήση)Το σαμπουάν με τσουκνίδα της LOGONA χαρίζει απαλά, υγιή, λαμπερά μαλλιά σε όλη την οικογένεια. Η φυσική σύνθεση του, ειδικά σχεδιασμένη για κανονικά μαλλιά, περιλαμβάνει ένα συνδυασμό απαλών καθαριστικών παραγόντων, ενυδατικών ελαίων βοτάνων, γλυκερίνης που συγκρατεί υγρασία, εκχυλίσματος βιολογικής τσουκνίδας, και πίτουρου σταριού.

Συσκευασία: 250 ml

0

 

 

 

Αναζωογονητικά, ενεργά συστατικά βοτάνων και φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης χαρίζουν περιποίηση που διαρκεί, λάμψη και ελαστικότητα. Λόγω των ήπιων, φυτικών καθαριστικών παραγόντων που περιέχουν, τα σαμπουάν της LOGONA είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Τα σαμπουάν LOGONA δεν περιέχουν συνθετικά συντηρητικά, χρωστικές και αρώματα. Συμμορφώνονται πλήρως με τα Ευρωπαϊκά κριτήρια του οργανισμού BDIH για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα και φέρουν τη σφραγίδα έγκρισης BDIH.

Όλα τα σαμπουάν της LOGONA φέρουν και το διεθνές σήμα Na True για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα, επιπρόσθετα με το σήμα BDIH. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στο www.natrue-label.com

  • Πιστοποιημένα φυσικά προϊόντα από BDIH και Να True
  • Με προσεκτικά επιλεγμένα και δοκιμασμένα βότανα και έλαια από βιολογική καλλιέργεια ή άγρια συγκομιδή
  • Με εξαιρετικά ήπιους, φυτικής προέλευσης καθαριστικούς παράγοντες
  • Χωρίς συνθετικά χρώματα και συντηρητικά
  • Χωρίς παραφίνες, σιλικόνη και πετροχημικά παράγωγα