Σαμπουάν με λεμονανθό ΒΙΟ (για λιπαρά μαλλιά & ευαίσθητο δέρμα της κεφαλής)

Σαμπουάν με λεμονανθό ΒΙΟ (για λιπαρά μαλλιά & ευαίσθητο δέρμα της κεφαλής)Το σαμπουάν με λεμονανθό της LOGONA είναι ειδικό για τη φροντίδα των λιπαρών μαλλιών, που συχνά έχουν σαν αποτέλεσμα και ένα ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια και η φυσική του φόρμουλα με έναν συνδυασμό ήπιων καθαριστικών παραγόντων, ενυδατικά φυτικά έλαια, εκχύλισμα τσουκνίδας και πίτουρο σιταριού παρέχουν ήπια, αποτελεσματική υγιεινή και ένα ευχάριστο λεπτό άρωμα.

Συσκευασία: 250 ml

0

Αναζωογονητικά, ενεργά συστατικά βοτάνων και φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης χαρίζουν περιποίηση που διαρκεί, λάμψη και ελαστικότητα. Λόγω των ήπιων, φυτικών καθαριστικών παραγόντων που περιέχουν, τα σαμπουάν της LOGONA είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Τα σαμπουάν LOGONA δεν περιέχουν συνθετικά συντηρητικά, χρωστικές και αρώματα. Συμμορφώνονται πλήρως με τα Ευρωπαϊκά κριτήρια του οργανισμού BDIH για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα και φέρουν τη σφραγίδα έγκρισης BDIH.

Όλα τα σαμπουάν της LOGONA φέρουν και το διεθνές σήμα Na True για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα, επιπρόσθετα με το σήμα BDIH. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στο www.natrue-label.com

  • Πιστοποιημένα φυσικά προϊόντα από BDIH και Να True
  • Με προσεκτικά επιλεγμένα και δοκιμασμένα βότανα και έλαια από βιολογική καλλιέργεια ή άγρια συγκομιδή
  • Με εξαιρετικά ήπιους, φυτικής προέλευσης καθαριστικούς παράγοντες
  • Χωρίς συνθετικά χρώματα και συντηρητικά
  • Χωρίς παραφίνες, σιλικόνη και πετροχημικά παράγωγα