Σαμπουάν με άρκευθο ΒΙΟ – κατά της πιτυρίδας

Σαμπουάν με άρκευθο ΒΙΟ (κατά της πιτυρίδας)Το σαμπουάν με άρκευθο δρα κατά της πιτυρίδας, καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού και καταπραΰνει τις κνησμώδεις, ερεθισμένες περιοχές. Το πρωτοποριακό φυτοενεργό μείγμα από λάδι άρκευθου και εκχύλισμα βιολογικής τσουκνίδας, μαζί με εκχυλίσματα φλοιού ιτιάς, φύλλων σημύδας και λεύκας, βοηθά στην ανάκτηση της υγιούς ισορροπημένης επιδερμίδας.

Συσκευασία: 250 ml

0

Αναζωογονητικά, ενεργά συστατικά βοτάνων και φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης χαρίζουν περιποίηση που διαρκεί, λάμψη και ελαστικότητα. Λόγω των ήπιων, φυτικών καθαριστικών παραγόντων που περιέχουν, τα σαμπουάν της LOGONA είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Τα σαμπουάν LOGONA δεν περιέχουν συνθετικά συντηρητικά, χρωστικές και αρώματα. Συμμορφώνονται πλήρως με τα Ευρωπαϊκά κριτήρια του οργανισμού BDIH για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα και φέρουν τη σφραγίδα έγκρισης BDIH.

Όλα τα σαμπουάν της LOGONA φέρουν και το διεθνές σήμα Na True για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα, επιπρόσθετα με το σήμα BDIH. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στο www.natrue-label.com

  • Πιστοποιημένα φυσικά προϊόντα από BDIH και Να True
  • Με προσεκτικά επιλεγμένα και δοκιμασμένα βότανα και έλαια από βιολογική καλλιέργεια ή άγρια συγκομιδή
  • Με εξαιρετικά ήπιους, φυτικής προέλευσης καθαριστικούς παράγοντες
  • Χωρίς συνθετικά χρώματα και συντηρητικά
  • Χωρίς παραφίνες, σιλικόνη και πετροχημικά παράγωγα
  • κατά της πιτυρίδας