Σαμπουάν με μέλι & μπύρα ΒΙΟ (για λεπτά, ευαίσθητα μαλλιά & όγκο)

Σαμπουάν με μέλι & μπύρα ΒΙΟ (για λεπτά, ευαίσθητα μαλλιά & όγκο)Το σαμπουάν με μέλι και μπύρα της LOGONA προσφέρει ορατή βελτίωση στον όγκο, την ελαστικότητα και τη δύναμη των λεπτών και εύθραυστων μαλλιών. Ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες, μπύρα που ενισχύει τη δομή, μέλι ακακίας, βιολογική καλέντουλα, πίτουρο σταριού, και γλυκερίνη που συγκρατεί υγρασία, περιποιούνται τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν.

Συσκευασία: 250 ml

Σαμπουάν

 

Αναζωογονητικά, ενεργά συστατικά βοτάνων και φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης χαρίζουν περιποίηση που διαρκεί, λάμψη και ελαστικότητα. Λόγω των ήπιων, φυτικών καθαριστικών παραγόντων που περιέχουν, τα σαμπουάν της LOGONA είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Τα σαμπουάν LOGONA δεν περιέχουν συνθετικά συντηρητικά, χρωστικές και αρώματα. Συμμορφώνονται πλήρως με τα Ευρωπαϊκά κριτήρια του οργανισμού BDIH για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα και φέρουν τη σφραγίδα έγκρισης BDIH.

Όλα τα σαμπουάν της LOGONA φέρουν και το διεθνές σήμα Na True για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα, επιπρόσθετα με το σήμα BDIH. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στο www.natrue-label.com

  • Πιστοποιημένα φυσικά προϊόντα από BDIH και Να True
  • Με προσεκτικά επιλεγμένα και δοκιμασμένα βότανα και έλαια από βιολογική καλλιέργεια ή άγρια συγκομιδή
  • Με εξαιρετικά ήπιους, φυτικής προέλευσης καθαριστικούς παράγοντες
  • Χωρίς συνθετικά χρώματα και συντηρητικά
  • Χωρίς παραφίνες, σιλικόνη και πετροχημικά παράγωγα