Σαμπουάν με γκίνγκο ΒΙΟ – κατά της τριχόπτωσης, για αναδόμηση & προστασία

Σαμπουάν με γκίνγκο ΒΙΟ - κατά της τριχόπτωσης, για αναδόμηση & προστασίαΤο σαμπουάν με γκίνγκο αποκαθιστά τη δομή και τη λάμψη των ξηρών, ταλαιπωρημένων μαλλιών. Απαλοί καθαριστικοί παράγοντες, μαζί με ένα φυτοενεργό μείγμα από γκίνγκο, βιολογική καλέντουλα, πρωτεΐνη μεταξιού και εκχύλισμα πίτουρου σταριού περιποιούνται τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, κάνοντας τα πιο ελαστικά και πιο λαμπερά.

Συσκευασία: 250 ml

0

 

 

Αναζωογονητικά, ενεργά συστατικά βοτάνων και φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης χαρίζουν περιποίηση που διαρκεί, λάμψη και ελαστικότητα. Λόγω των ήπιων, φυτικών καθαριστικών παραγόντων που περιέχουν, τα σαμπουάν της LOGONA είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Τα σαμπουάν LOGONA δεν περιέχουν συνθετικά συντηρητικά, χρωστικές και αρώματα. Συμμορφώνονται πλήρως με τα Ευρωπαϊκά κριτήρια του οργανισμού BDIH για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα και φέρουν τη σφραγίδα έγκρισης BDIH.

Όλα τα σαμπουάν της LOGONA φέρουν και το διεθνές σήμα Na True για πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά προϊόντα, επιπρόσθετα με το σήμα BDIH. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στο www.natrue-label.com

  • Πιστοποιημένα φυσικά προϊόντα από BDIH και Να True
  • Με προσεκτικά επιλεγμένα και δοκιμασμένα βότανα και έλαια από βιολογική καλλιέργεια ή άγρια συγκομιδή
  • Με εξαιρετικά ήπιους, φυτικής προέλευσης καθαριστικούς παράγοντες
  • Χωρίς συνθετικά χρώματα και συντηρητικά
  • Χωρίς παραφίνες, σιλικόνη και πετροχημικά παράγωγα