Κρέμα ημέρας τριαντάφυλλο BIO

Κρέμα ημέρας τριαντάφυλλο BIO

Η Κρέμα ημέρας τριαντάφυλλο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί και που έχει τόση ανάγκη η ξηρή επιδερμίδα καθημερινά. Η ήπια σύνθεση της με έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας διεγείρει τις υγιείς λειτουργίες της επιδερμίδας σας ώστε να διατηρείται ελαστική και με μεταξένια υφή. Περιέχει έλαια από βιολογικό αμύγδαλο, jojoba και άγριο τριαντάφυλλο, καθώς και βουτυρόσπερο και εκχυλίσματα τριαντάφυλλου Δαμασκού (Damascus Rose) και καρπών Goji (Goji berries).

Συσκευασία: 40ml

0

Ξηρές Επιδερμίδες

Το ξηρό δέρμα χαρακτηρίζεται από μια λεπτή πορώδη, ελαφρώς τραχιά επιφάνεια. Τείνει να είναι ευερέθιστο και να παρουσιάζει κοκκινίλες και συχνά στερείται ελαστικότητας. Συνοδευτικά συμπτώματα είναι το αίσθημα της έντασης, ο κνησμός και η εμφάνιση πρόωρων ρυτίδων. Εξωτερικές επιρροές, όπως το φως του ήλιου, το κρύο, ο αέρας ή ο ξηρός θερμός αέρας εντείνουν τα συμπτώματα αυτά.

Η περιποίηση προσώπου για ξηρές επιδερμίδες της Logona χρησιμοποιεί ένα πλούσιο μείγμα από βαθιά ενυδατικά, επουλωτικά και θρεπτικά συστατικά, καθώς επίσης και φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες. Ήπια φυτικά έλαια ηρεμούν το δέρμα από την ένταση και ενισχύουν τις αναγεννητικές διεργασίες του για την αύξηση της ελαστικότητάς του, προσφέροντας άμεση και απτή βελτίωση της υφής του.

Δείξτε στον κόσμο το όμορφο πρόσωπό σας
Ζήστε τη χαλαρωτική αίσθηση του φυσικά όμορφου δέρματος. Τα καλλυντικά Logona προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα σας με την απαλή ενέργεια των φυτών. Φυτικά εκχυλίσματα και πολύτιμα φυτικά έλαια παρέχουν στο δέρμα σας ότι χρειάζεται προκειμένου να διατηρηθεί η φυσική λάμψη και η υγιής ομορφιά του.
Επειδή το όμορφο δέρμα δεν είναι θέμα ηλικίας
Η σειρά περιποίησης προσώπου της Logona προσφέρει προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε τύπου δέρματος. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στη δερματολογία και λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες συνθήκες του περιβάλλοντος, που επιδρούν μέρα με τη μέρα στο δέρμα μας.
Τα καλλυντικά Logona ακολουθούν την αρχή της αυτο-διόρθωσης του δέρματος.
Το δέρμα μας είναι ζωντανό και ευαίσθητο. Ανταποκρίνεται στην αλλαγή των εποχών, σε αλλαγές στον τρόπο ζωής και σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν ένα κανονικό, υγιές δέρμα να γίνει λιπαρό, ξηρό ή πολύ ευαίσθητο. Η τυπική προσέγγιση των προϊόντων φροντίδας του δέρματος είναι να προσθέτουν λιπαρότητα και υγρασία στο ξηρό δέρμα, ή να τα αφαιρούν από το λιπαρό δέρμα, αυτό πολύ απλά δεν είναι επαρκές.
Με την προσέγγιση αυτή, το δέρμα δέχεται γενικά το λάθος μήνυμα και δεν διορθώνει το πρόβλημα και απλά έχουμε μία προσωρινή μη φυσική βελτίωση στην όψη του δέρματος μόνο για την διάρκεια δράσης του προϊόντος. Τα προϊόντα Logona λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο.
Ο βιολογικός ρυθμός του δέρματος
Η περιποίηση προσώπου της Logona βασίζεται σε επιστημονικές γνώσεις πάνω στις φυσικές λειτουργίες του ανθρώπινου δέρματος. Με βάση την σύγχρονη δερματολογία και την παραδοσιακή βοτανολογία, γίνεται η ανάπτυξη προϊόντων τα οποία ήπια αλλά αποτελεσματικά τονώνουν τις δυνάμεις διόρθωσης και θεραπείας του ίδιου του δέρματος. Αντίστοιχα στους φυσικούς ρυθμούς και τις απαιτήσεις του δέρματός σας, η Logona παράγει τα προϊόντα περιποίησης προσώπου έτσι ώστε να δίνουν στο δέρμα σας την ενυδάτωση και την προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και επίσης τονώνει τις αναγεννητικές λειτουργίες κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Με τον τρόπο αυτό η συντονισμένη περιποίηση προσώπου ημέρας και νύχτας της Logona στηρίζει απόλυτα τις προστατευτικές, αναγεννητικές και αυτο-διορθωτικές λειτουργίες του δέρματός μας.
Χαρακτηριστικά περιποίησης προσώπου της Logona
+100% συμμόρφωση με τις αυστηρές προδιαγραφές BDIH για τα πιστοποιημένα φυτικά καλλυντικά
-0% συνθετικά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά
-0% παραφίνες ή άλλα συστατικά που προέρχονται από πετροχημικά
-0% συστατικά που προέρχονται από ζώα
+Δερματολογικός έλεγχος για την εξασφάλιση υψηλής συμβατότητας με το ανθρώπινο δέρμα και της αποτελεσματικότητας κάθε προϊόντος