Παιδικό τζελ σαμπουάν & αφρόλουτρο (2 σε 1)

Παιδικό τζελ σαμπουάν & αφρόλουτρο (2 σε 1)Το παιδικό τζελ σαμπουάν & αφρόλουτρο της LOGONA καθαρίζει απαλά μαλλιά και σώμα επειδή περιέχει πολύ ήπιους, φυτικούς αφριστικούς παράγοντες. Φυσικά αιθέρια έλαια δίνουν το φρουτώδες άρωμα που λατρεύουν τα παιδιά. Εξαιρετικό και για χαλαρωτικό μπάνιο.

Συσκευασία: 200 ml

0

 

 

 

Φυσική φροντίδα για παιδιά

Οι προστατευτικές λειτουργίες του ανθρώπινου δέρματος, όπως εμφανίζονται με την όξινη επιφάνεια (ασπίδα) και την υγιή κατάσταση του εξωτερικού επιδερμικού στρώματος, δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένες στις νεαρές επιδερμίδες.

Ως αποτέλεσμα, χημικά παθογόνοι μικροργανισμοί και άλλες βλαβερές ουσίες διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το νεαρό δέρμα είναι επίσης λεπτό, με χαμηλή περιεκτικότητα σε προστατευτικά έλαια και λιπίδια που εμποδίζουν την απώλεια υγρασίας. Έτσι, το παιδικό δέρμα γίνεται εύκολα ξηρό.

Δημιουργήσαμε τη σειρά LOGONA για παιδιά για να ενισχύσουμε τις προστατευτικές λειτουργίες του νεαρού δέρματος, χρησιμοποιώντας μόνο προσεκτικά επιλεγμένα βοτανικά συστατικά, που απαλύνουν, περιποιούνται και προστατεύουν το παιδικό δέρμα.

  • Με πιστοποιημένα βιολογικά έλαια και βότανα
  • Φρουτώδες άρωμα φρεσκάδας από αιθέρια έλαια
  • Χωρίς συνθετικά συντηρητικά, αρώματα και χρωστικές
  • Δερματολογικά ελεγμένα