Βρεφικό λάδι με καλέντουλα (baby oil)

Το συχνό καθάρισμα της ευαίσθητης περιοχής της πάνας μπορεί πολύ γρήγορα να οδηγήσει σε ερεθισμούς. Ως ένα μέρος της τακτικής υγιεινής της περιοχής αυτής, το βρεφικό λάδι καλέντουλας, ένα ειδικό μείγμα πολύτιμων φυτικών ελαίων απόλυτα συμβατών με την επιδερμίδα και καταπραϋντικών φυτικών εκχυλισμάτων, μειώνει αποτελεσματικά τους ερεθισμούς.

Συσκευασία: 200 ml

0

 

 

Επειδή το τρυφερό δέρμα χρειάζεται και τρυφερή φροντίδα

Το τρυφερό δέρμα των μωρών είναι ιδιαίτερα λεπτό και περιέχει πολύ λίγα προστατευτικά έλαια. Κατά μέσο όρο, το πάχος της επιδερμίδας ενός μωρού είναι μόνο το 1/5 του αντίστοιχου ενός ενηλίκου. Οι προστατευτικές λειτουργίες της επιδερμίδας και η όξινη ασπίδα της σχηματίζονται αρχίζουν να αναπτύσσονται στο τέταρτο έτος. Η επιδερμίδα του μωρού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και αντιδρά πολύ γρήγορα σε εξωτερικές αλλαγές, όπως θερμοκρασία, και ακατάλληλη φροντίδα του δέρματος.

Η προσέγγιση LOGONA στη βρεφική περιποίηση

Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε βρεφικά προϊόντα πριν από 25 χρόνια ως νεαροί ενήλικες με τα δικά μας μωρά. Αυτή η προσωπική προοπτική ως γονείς δεν μας εγκατέλειψε ποτέ καθώς βελτιώνουμε τα προϊόντα μας συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια. Χρησιμοποιούμε μόνο προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά συστατικά, που καταπραϋνουν, προστατεύουν και περιποιούνται το τρυφερό βρεφικό δέρμα.

Δημιουργούμε τη βρεφική σειρά LOGONA όχι μόνο για προστασία της βρεφικής επιδερμίδας αλλά και για την “έξτρα” περιποίηση – αγάπη, ζεστασιά και αίσθηση ασφάλειας που διαρκώς επιζητά το μωρό σας. Αυτή η ολιστική προσέγγιση επεκτείνεται πέρα από το σχήμα “καθαρισμός – χρήση κρέμας”.

  • Χρησιμοποιούμε μόνο αγνά, πιστοποιημένα βιολογικά έλαια και βότανα
  • Χρησιμοποιούμε εκχύλισμα καλέντουλας ως φυτική βάση για κάθε προϊόν
  • Κάθε προϊόν δοκιμάζεται κλινικά για να διασφαλιστεί η μέγιστη συμβατότητα με το δέρμα
  • Αποφεύγουμε συνθετικά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά