Φυτικές βαφές Μαλλιών

Herbal Hair Colours

από το BIOSHOP.GR μόνο με 9,90 €

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, οι φυτικές  βαφές Logona δεν καταστρέφουν τα μαλλιά, αλλά προστατεύουν το εξωτερικό στρώμα κάθε τρίχας με ένα λεπτό φιλμ , κάνοντάς τα, να δείχνουν περισσότερο όγκο. Με τις βαφές Logona τα μαλλιά αντανακλούν το φως, δείχνουν πιο λαμπερά, είναι πιο απαλά και πιο ευκολοχτένιστα. Βάψτε τα μαλλιά σας με μια απαλή και μακράς διαρκείας βαφή. Το αποτέλεσμα είναι πιο ζωντανά μαλλιά, λαμπερά, γεμάτα υγεία και όγκο.

Συστατικά: Algin, Hydrolyzed Wheat Protein, Buxus Chinensis, Parfum [+/- Lawsonia Inermis, Cassia Auriculata, Ramnus Frangula, Juglans Regia, Indigofera Tinctoria, Indigofera Argentea, Hibiscus Sabdariffa, Rheum Undulatum, Krameria Trianda, Coffea Arabica, Curcuma Longa, Beta Vulgaris]

Οδηγίες Χρήσης: Απλώστε τη για 10 λεπτά μέχρι και μία ώρα για ν΄ ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας και για να δείχνουν ομορφότερα, ενώ για να παχύνει η τρίχα και για να γίνουν πιο σκούρα απλώστε την για περισσότερο χρόνο.

Σημείωση: Το προϊόν περιέχει χλωροφύλλη και γι’ αυτό το λόγο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από καταναλωτές που έχουν πολύ ανοιχτά γκρι και πολύ ανοιχτά πράσινα, γιατί θα έχουν πράσινη απόχρωση και θα είναι αντιαισ-θητικό το αποτέλεσμα. Γενικά, αν έχετε ξανθά μαλλιά μην αφήσετε την κρέμα για περισσότερο από 10-15 λεπτά στα μαλλιά σας. Πάντα να κάνετε ένα τεστ προηγουμένως.

DO’S & DON’TS

DO Χρησιμοποιήστε το χρώμα μετά αμέσως μετά από την περμαναντ. Tα μαλλιά είναι πολύ ευαίσθητα μετά απο την περμαναντ,  το 100% της φυσικής της φόρμουλας θα τα θρέψει και θα τα τονώσει την ίδια στιγμή.

DON’T  Μην την αναμειγνύεται με άλλες χημικές βαφές γιατί μπορεί να αποχρωματίσει τα μαλλιά σας. Αν νομίζετε οτι υπάρχει ίχνος από κάποια χημική βαφή που έχετε κάνει, προτού χρησιμοποιείσετε τις βαφές της Logona να κάνετε τεστ πριν βάψετε τα μαλλιά σας.

 

Για τα αποτέλεσμα των βαφών, κοιτάξτε τον πίνακα: